Polo 9N servis

rv. 2001-2008

Moderátoři: Martin. D, BigBang

Odpovědět
Uživatelský avatar
DJ.UFIK
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: 19.08.2008 08:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Polo 9N servis

Příspěvek od DJ.UFIK »

Ahoj, mám pár otázek. Potřebuji vyměnit olej, olej.filtr, vzduch.filtr a minimalně i brzdové destičky(možná i kotouče) na mém polu. Mám 9Nko 1.4TDI 55kw, comfortline. Koukal jsem např do Autokelly na náhradní dily ale mají na výběr víc možností destiček i kotouču a o filtrech už raděi nemluvím :o( Jak se dá zjistit co přesně musím koupit pro výměnu těchto dílů?
kotouče cca tři varianty, destičky to samé, filtrů strašná hromada:-(
A jeěte otázka co je dobré v 75 000km vyměnit? poslední serviska byla loni v 60 000km kde se měnilo: zadní kotouče+desky,olej,všechny filtry,tzn olej,vzduch,palivovej a ještě jeden:-)

poradí pls někdo?Díky ahoj.

Uživatelský avatar
bdsMK5
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 321
Registrován: 20.10.2007 16:23
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Polo 9N servis

Příspěvek od bdsMK5 »

Asi takto: Pokud jsi minule daval vsechny filtry, postaci ted jen olejovej a vzduchovej. Ja davam olej tento, neb vychazi cenove nejlepe a specifikaci VW505.01 plni: http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-de ... litry-583/" onclick="window.open(this.href);return false;

Filtr oleje davam origo, jinak filtron. Dily doporucuju odtud: http://www.cc-autodily.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.skoda-dily.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Pokud chces vedet presne jake cislo dilu patri do tveho auta, stahni si ETKU (origo katalog nahradnich dilu) zde: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=9 ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; nebo mi napis do SZ VIN a ja ti to jeste overim.

Ostatni dily se meni jak je potreba, sjete desticky nebo kotouce poznas rekl bych sam. Dal doporucuju zkontrolovat jak jsou na tom manzety kloubu poloos (vnejsi) a spojovaci tycky stabilizatoru, ty maji tendenci docela odchazet.

No a pokud bys potreboval mechanika, napis mi SZ, mam jednoho, je to sice az v Nedvezi, ale je naprosto zlatej a ceny velmi prijemny.
Originální, svěží a hlavně dlouhotrvající vůně do auta!
Více na www.VOŇAVÉAUTO.cz nebo napište soukromou zprávu.


Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Polo 9N/9N3“