Ako aktualizovať Databázu s navigačnými údajmi v infotainment?

Vše o modelu T-Cross

Moderátoři: vwCharlie, areka

Odpovědět
smoula99
Nový člen
Nový člen

Ako aktualizovať Databázu s navigačnými údajmi v infotainment?

Příspěvek od smoula99 »

Dobrý deň

Našiel som veľa článkov a postupov o aktualizácii navigácie v infotainmente ale neviem či je to čo potrebujem.
Mám VW Taigo a keďže so nenašiel sekciu Taigo tak píšem do T-Cross (Polo) ktorý je na rovnakej platforme a používa rovnaký infotainment.
V aute mám "základný" infotainment ktorý sa dnes dodáva (len jedno kolieskové ovládanie na ľavej strane - číslo zariadenia 2G7035869A) bez navigácie.
infotainment.png
infotainment.png (125.82 KiB) Zobrazeno 566 x
No v systémových informáciách mám:
"Databáza s navigačnými údajmi: (SK)"
"Navigační databáze" (CZ)
"Navigation database" (EN)
23.6 (YY.MM) - čiže dáta z roku 2023 a 6 mesiac

Predpokladám že "Databáza s navigačnými údajmi" je niečo iné ako "mapové podklady" ktoré by mala využívať navigácia.
Auto zobrazuje v cookpite povolenú rýchlosť ktorú podľa mňa číta práve z tejto databázy a samozrejme ju doplňuje o povolenú rýchlosť z kamery (ktorá je signalizovaná animáciou príchodu značky z prava).

Na servisnom portály mám možnosť stiahnuť pre Discover Media a Discover Pro súbor EUR_12PR119_FCT3WS-23131_Offline_Update.tar.

Môžem tento súbor použiť na aktualizáciu Databázy s navigačnými údajmi alebo je na to iný súbor iný postup?
Je "Databáza s navigačnými údajmi" niečo iné ako "mapové podklady" či je to len chyba prekladu?

Ďakujem

Odpovědět

Zpět na „T-Cross“