Topení u spolujezdce netopí

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Hotomo
Nový člen
Nový člen

Re: Topení u spolujezdce netopí

Příspěvek od Hotomo »

Zdravím klubáci ✌️
Tak mám stejný problém na mém Passatu B6. Práva půlka netopí. Mohl bych se prosím také ozvat na zde uvedené tel.číslo Jirko? Dojel bych si za opravou. Děkuji moc.

Jirka.
VWmaniak
VWmaniak

Příspěvek od Jirka. »

Hotomo píše:
13.10.2022 16:58
Zdravím klubáci ✌️
Tak mám stejný problém na mém Passatu B6. Práva půlka netopí. Mohl bych se prosím také ozvat na zde uvedené tel.číslo Jirko? Dojel bych si za opravou. Děkuji moc.
Jo jasně 774988595
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA

Hotomo
Nový člen
Nový člen

Příspěvek od Hotomo »

Jirka. píše:
Hotomo píše:
13.10.2022 16:58
Zdravím klubáci Obrázek
Jo jasně 774988595
Děkuji moc. Zítra zavolám a domluvíme se.

Odesláno z mého SM-N970F pomocí Tapatalk

Lterry
Nový člen
Nový člen

Příspěvek od Lterry »

Tak se taky přidávám do klubu ucpaneho radiátoru. Všem doporučuji co 5 let vyměnit chladící kapalinu, protože to co jsem z mého Passata vylil byl hnus.
Šlo to relativně dobře až na boj se zarostlými hadicemi, které se bránily a po 11 lech byly nuceny změnit pozici.
Použil jsem čistič od K2 + asi 200l vody abych ten sajrajt vyplachnul. Když to budete dělat, tak doporučuji koupit 2 O krouzky, které jsou u výměníku, z nějakého důvodu je Denso k novému výměníku nedává. Zpátky se mi podařilo nalít pouze 5 litrů chladící kapaliny tj. Cca 3 litry původní (nebo vody z výplachu) mi tam zůstaly.
Postupoval jsem dle etky, povolil jsem spodní hadici radiátoru, hadice u přídavné pumpy chlazení a z olejového chladice. Neví někdo jak ze systému dostat opravdu celý jeho obsah?
Přílohy
IMG_20221126_082354.jpg

Stefan777
Jezdec
Jezdec

Příspěvek od Stefan777 »

Kluci už jsem psal do jiného vlákna ale zkusím i tady ať to nezapadne. Jaká náhrada za originál radiátor na B7 ? Origo stojí kolem čtyřky a náhrada kolem patnácti stovek (to už je rozdíl). Je to na 103 kw. Díky

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

DaveCZ
Člen klubu

Příspěvek od DaveCZ »

Tak se pridam passat b7 prava strana netopi leva ano ale zda se mi ze na 26 stupnu nejak malo diagnostika nic nehlasi obe trubky od radiatoru teple. Muze byt ucpany?

Jirka.
VWmaniak
VWmaniak

Příspěvek od Jirka. »

Jo bude ucpaný. Úplně nejednodušší a nejlepší diagnostika je se podívat na V159 a pokud je otevřená tak je radiátor ko.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
ŠKODA Octavia RS CEGA

DaveCZ
Člen klubu

Příspěvek od DaveCZ »

Podivam se ted se jdu na to vrhnout

DaveCZ
Člen klubu

Příspěvek od DaveCZ »

Radiator vymeneny spodni cas tepla horni studena v prostedku jde teply na prave strane u okna je to takove slabsi a prostredni panel v zadu necitim ani poradne ze fouka to je normalni? Nemel by foukat stejne jak ve predu? Teploty levy vrch 38 pravy vrch 32,7 levy spodek 33 pravy spodek 27.7 teplota za vyparnikem 13.7, vnitrni teplota 20.7

DaveCZ
Člen klubu

Příspěvek od DaveCZ »

Tak uz jede aj prava u okna byl spatne zastrceny jak jsem dal kryt uz to jede jen ten stred panel zadek fouka slabe

Jirka.
VWmaniak
VWmaniak

Příspěvek od Jirka. »

Spodní čidlo je dole na tělěse topení ze strany spolujezdce. Diagnostika a pokud ukazuje správně, tak je úplně zbytečný ho hledat nedej bože měnit.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
ŠKODA Octavia RS CEGA

Rychtar84
Řidič
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rychtar84 »

no radiátor jsem měnil (zbytečně v roce 2019) jak je psáno o pár stránek výšě.... tak snad to bude něco kolem čidla
Passat B7 Variant Business Edition, Black Pearl, 2.0 TDi, 103kW, CFFB

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“