Hledám

rv. 1994 - 2001

Moderátoři: Martin. D, BigBang

Odpovědět
cobber
Nový člen
Nový člen

Hledám

Příspěvek od cobber »

Ahoj skupino, zkouším touto cestou požádat o tip na automechanika z Brna či okolí, co by měl toto auto tak říkajíc v malíku a nespoléhal se jen na výpis diagnostiky. Na našem Polu, r.v.2001,které ačkoli bylo pořízeno k otrkání se dceruše v provozu, ale které jsem před léty přesto pečlivě vybral, se objevuje "kostlivec". Už se na něm vystřídali 3 známí a celkem šikovní automechanici, 2x se podařilo mu vdechnout na delší čas život, ale kostlivec bohužel nebyl zabit. Dvakrát to spravila výměna čidla otáček, přesto se po půl roce znovu objevuje stav, že si auto při jízdě postaví hlavu, rožnou se některé kontrolky, zabijácká je pak olejnička. Auto začne vynechávat, ztratí tah, při životě ho udrží jen zkušenější řidič přišlapáváním plynu. Někdy se podaří po plném vypnutí oživit, někdy ani to ne a motor má chvilkama projevy, jako by jel max. na 2 válce. Přečetl jsem si zde hodně příspěvků a teoreticky to může mít cca 15 příčin. Úplně se mi nechce je postupně všechny měnit u auta za 40tis. čili, kdyby tu měl někdo tip na šamana, který svým know-how a vylučovací metodou dokáže omezit množinu možných příčin na 2-3, budu mu opravdu vděčnej .....díky předem, miky

Odpovědět

Zpět na „Polo 6N1/6N2“