Ahoj,
na Passatu 3C rv.2006 jsem měl sklopená vnější zrcátka - do parkovací polohy. Když jsem je chtěl dát do původní polohy (přepnul jsem joystick na dveřích) chvíli to jelo, cuklo to (já u toho i startoval a to byla asi chyba), zaskočilo do polohy pro jízdu. Na první pohled vše v pořádku. Jenže mi od té doby nefunguje sklápění do parkovací polohy, jejich seřizování a snad ani vytápění (to jsem ale vlastně nekontroloval). Pravé zrcátko není zcela zafiksováno. Má nějakou vůli, ale ne že by zase plandalo od kraje ke kraji. Prvně jsem si chtěl zkontrolovat pojistky. Snažil jsem se najít něco tady na foru. Našel jsem popis zapojení pojistek
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... t=pojistky
ale o vnějších zrcátkách jsem nic nenašel. Že by to jejich ovládání, vyhřívání, sklápění nebylo zapojené přes pojistku se mi nezdá.
Můžete mi poradit kde bych měl pojistku hledat?
Díky
Nefunkční el. sklápění a ovládání vnějších zrcátek
Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec
Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
-
- Nový člen
- martex
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční el. sklápění a ovládání vnějších zrcátek
jelikož vnější zrcátka jsou ovládány a napájeny přes dveřní jednotky tak k ním patří pojistky na straně řidiče SC12 10A a na straně spolujezdce SD 29 30A ( společná pro obě ), SD 12 10A......čus...
http://www.chipforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nový člen

Pojistky jsem zkontroloval, zdály se být v pořádku, ale pro jistotu jsem je vyměnil. A hele všechno funguje. Pak jsem ještě jednou ty staré pojistky proměřil a opravdu byly v pořádku.

Takže vlastně pouze stačilo ono známé "vystoupit a zase nastoupit".
Nutné ale bylo vědět kde. Díky Martex.
a čus
- elit
- VWjunior
- Kontaktovat uživatele:
Moc díky za tenhle topic. Dnes se mi stalo to stejný. Nastartoval jsem během vyklápění zrcátek a jedno z nich se zastavilo v půlce. Přestalo fungovat vyhřívání a nastavení zrcátek. Stačilo vytáhnout a zasunout zpět uvedené pojistky a vše zase funguje.
Takže dík 

Passat 2008 BMP
- LILTIC
- Nový člen
Mám úplně stejný problém, akorát po kontrole pojistek to stále nejede. Někdo nějaký tip ? CC2008