Airbag jednotka

rv. 1994 - 2001

Moderátoři: Martin. D, BigBang

Odpovědět
Opicak
Řidič
Řidič

Airbag jednotka

Příspěvek od Opicak »

Zdravím všechny mám problém a snažím se ho vyřešit.Koupil jsem auto a zjistil že tam chybí Airbag jednotka a snažím se jí sehnat,
Jednu jednotku jsem sehnal ale má jiné kodování než já potřebuji.Jsou tam 4x airbagy.Codování jednotka by dle dostupných informací mělo být 02P.
Mohl by mi někdo pomoci?Jednotka má origo číslo 1C0909605A náhrada T.Díky za jakou koli pomoc....když tak sms ..777858275.

Petr Pasik
Řidič
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Airbag jednotka

Příspěvek od Petr Pasik »

TVL,neřeš jednotku,spíše vyřeš, proč ji nějaký zmetek vykuchal a pak ti auto prodal. Auto může být po nějaké velké bouračce, fyzicky tam ani nemusíš mít přední pytle, nebo někdo vyměníl sedačky,kde původně pytle byly a pak to hlásilo chybu, tak jednoduše jednotku vykuchal,pak ale logicky nefungujou- ani ty,které v autě zbyly,jestli tam vůbec nějaký jsou-spíše ne.
Takže bych rozhodně kontaktoval předchozího majitele a auto mu rozporoval na skryté život ohrožující vady. Pokud na to neuslyší, podej na něj trestní oznámení pro úmyslné ohrožení života. S autem bych rozhodně odmítl jezdit,je to nějaká pastička. Prostě když někdo vykuchá něco ,co zachraňuje život, není to uplně košér a fakt z toho kouká akorát velká lumpárna.
Passat B8HL 2.0TDI 110kW CRLB+DSG6
Golf GIV 1.6 16V 77kW AZD+02K 5sp

Odpovědět

Zpět na „Polo 6N1/6N2“