TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ A PŘÍVĚSY: vše kolem přívěsů a tažných zař.

1995 - 20..

Moderátoři: M@rty74, michall

Odpovědět
Uživatelský avatar
x
Řidič
Řidič
Příspěvky: 112
Registrován: 24.02.2006 21:02

TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ A PŘÍVĚSY: vše kolem přívěsů a tažných zař.

Příspěvek od x »

Jaké doporučujete tažné zařízení na Sharana II ?

Je lepší odnímatelné ?? :wink:

Uživatelský avatar
matyasss
Řidič
Řidič
Příspěvky: 173
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: TRUTNOV
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matyasss »

to stejne jsem resil pred nedavnem a nakonec jsem zvolil tazne zarizeni na pevno,jelikoz bydlim v centru a neustale do me nekdo zezadu tukal a ted mam klid :D ....slysel jsem ze pokud nic netahnes tak to odnimatelne musis mit sundane a pokud nekomu zpusobis pri couvani skodu tak ti pojistovna nebude plnit pojistnou smlouvu

Uživatelský avatar
Buresmil
Závodník
Závodník
Příspěvky: 697
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: JZ od Brna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buresmil »

nikdo ti v dnesni dobe ani oficialne jiny nez oddelavatelny tazne by nemel namontovat.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

Buresmil píše:nikdo ti v dnesni dobe ani oficialne jiny nez oddelavatelny tazne by nemel namontovat.
Take si myslim.

Uživatelský avatar
jardahes
Řidič
Řidič
Příspěvky: 194
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Holýšov - Plzeňský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardahes »

no nevím jak je to s tím přesně, ale loni jsem nechal montovat tažný a dostal jsem od té montážní firmy kartičku, kde je výňatek vyhlášky, že pokud tažné nezasahuje do SPZ nemusí se demontovat, jednou jsem to konzultoval při kontrole s policajtem a neřek ani pumpička.
Jarda

rfarsky
Závodník
Závodník
Příspěvky: 683
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rfarsky »

Jo jo neodjímatelné tažné zařízení se může i nadále montovat.

Uživatelský avatar
jenda
Profík
Profík
Příspěvky: 943
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: u Č. Budějovic

Příspěvek od jenda »

Buresmil píše:nikdo ti v dnesni dobe ani oficialne jiny nez oddelavatelny tazne by nemel namontovat.
Montoval a přihlašoval jsem ho loni bylo to tažné zařízení HOOK nosnost 2 tuny a koule je uchycená dvěma šrouby nemusí se demontovat, protože je ktomu nutné nářadí, sundavat se musí koule demontovatelná bez použití nářadí.

Uživatelský avatar
matyasss
Řidič
Řidič
Příspěvky: 173
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: TRUTNOV
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matyasss »

Buresmil píše:nikdo ti v dnesni dobe ani oficialne jiny nez oddelavatelny tazne by nemel namontovat.
tak to mas asi spatny informace ...tazne zarizeni na pevno nabizi bezne kazda normalni firma ktera se tim zabyva...mam na to certifikat a ofiko zapsane na dopravce

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

:oops: :oops: :oops: Tak ja jsem si to take myslel :oops: :oops: :oops:

Uživatelský avatar
PetrK
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 30
Registrován: 24.02.2006 21:02

Příspěvek od PetrK »

a zakolik se dá tažný kde pořídit , nevíte ?

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »


Uživatelský avatar
jenda
Profík
Profík
Příspěvky: 943
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: u Č. Budějovic

Příspěvek od jenda »

PetrK píše:a zakolik se dá tažný kde pořídit , nevíte ?
Ten HOOK co mám stojí asi 3500 Kč + 200 kabeláž, není třeba řezat, nárazník montáž cca 2 hod. odkaz http://www.e-hook.eu/inshop/" target="_blank

mike.vw
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 47
Registrován: 24.02.2006 21:02

Příspěvek od mike.vw »

jenda: a to sis namontoval sám nebo to musí montovat firma k tomu oprávněná? kvuli zápisu do techničáku?

Uživatelský avatar
jenda
Profík
Profík
Příspěvky: 943
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: u Č. Budějovic

Příspěvek od jenda »

mike.vw píše:jenda: a to sis namontoval sám nebo to musí montovat firma k tomu oprávněná? kvuli zápisu do techničáku?
Montoval jsem si ho sám a měl jsem potvrzený typový list od kamaráda automechanika.

v zásadě jsou dvě varianty - potvrzení o odborné mountáži ze servisu nebo si to namontuješ sám a dojdeš si to nechat zkontrolovat na STK.

mike.vw
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 47
Registrován: 24.02.2006 21:02

Příspěvek od mike.vw »

OK.díky :)

Odpovědět

Zpět na „SAG - Sharan Alhambra Galaxy“