ErgoComfort sedačka - masáž

Všechny modely.

Moderátoři: standokan, Martin. D, smyk, Mára_VR6

Odpovědět
Va3ek
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 29.04.2008 13:24

ErgoComfort sedačka - masáž

Příspěvek od Va3ek »

Mám domněnku, kterou bych rád tady na fóru rozebral. Snad někdo bude vědět.

V mém passatu B8 mám sedačky ErgoComfort bez tlačítka masáže, ale bederní opěrka je jinak elektricky nastavitelná. Myslím si, že pro masáž není potřeba nic víc, než právě elektrická bederka + tlačítko masáže. Pokud není sedačka paměťová, tak podle vyjádření Tornada jinde zde na fóru, není potřeba kvůli masáži nic dokódovávat přes VCDS.

Je mi jasné, že ta masáž sama osobě bude asi spíš jen takové lechtání a není asi o co stát, ale stejně by mě zajímalo, jestli jen stačí dodělat tlačítko a pojede to, nebo je v sedačce ještě nějaký díl, aby byla masáž funkční. V Etce (resp. 7zap) tam nevidím rozdíl, ale doufám, že je tady někdo s praktickou zkušeností.

A taky mě ještě napadlo, že by masáž mohla jít pustit ručně přes VCDS. Třeba nějaký testovací/servisní režim. Jen se mi nepodařilo najít nastavení, které by to mohlo aktivovat. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Va3ek
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 29.04.2008 13:24

Re: ErgoComfort sedačka - masáž

Příspěvek od Va3ek »

Nakonec jsem zjistil, ze masaz ma na starost nejaka krabicka pod sedackou. Kabelaz na ni pripravena asi taky neni, takze to jednoduse dobastlit nejspis nejde :)

Odpovědět

Zpět na „Servis & Pomoc & Tuning“