radio ISUDAR X RCD 330 plus

Všechny modely.

Moderátoři: standokan, Martin. D, smyk, Mára_VR6

Odpovědět
didi1791
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 08.07.2020 16:11

radio ISUDAR X RCD 330 plus

Příspěvek od didi1791 »

Zdravím, prosím o radu a zkušenosti. Chci si do auta pořídit 2din rádio a nemohu se rozhodnout, které z těchto vybrat, každé z nich má nějakou vlastnost pro a proti:

Na Isudarech se mi líbí čeština, cd mechanika a vypadá, že narozdíl od RCD, které si někteří kupují na Aliexpresu je to kvalitnější výrobek a lépe zpracovaný. Je zde ještě také navigace, což je + ale zase se musí průběžně aktualizovat a doplňovat nové mapy přes SD kartu, což může být v konečném součtu mínus oproti RCD, které má Apple car a pokud bych mobil připojil na data a zrcadlil, tak bych měl navigaci stále aktuální.

U RCD se mi líbí, že podporuje Apple Car a mohl bych si zrcadlit iPhone kvůli již zmíněné navigaci, kontakty zprávy atd. Na duhou stranu mě zase odrazuje, že spousta lidí píše, že to má horší lazení rádia a signál není prostě kvalitní a nejvíce mě odrazuje asi to, že se dá pořídit na Aliexpresu za 160$, což na mě působí jako nekvalitní čínský výrobek (možná i kvůli tomu mají lidi problémy se signálem rádia).......cenově to vychází tak +- stejně, byl bych tedy rád, pokud s e v tom někdo vyzná, má osbní zkušenost, nebo řešil podobné dilema, aby mi poradil.

Rád bych se ještě zeptal, jaká značka autorádií 2din je originální pro vozy vw ?

Děkuji, D.

Odpovědět

Zpět na „Servis & Pomoc & Tuning“