Ahoj všem, věřím, že zkušeností zde najdu hodně. Máme 2008ku 1.4TSI 4x4. V čase jsem se potácel jen s jednou chybou a to nefunkční zadní stěrač a ostřik vpředu, dodnes jsem nepřišel na to proč nefunguje.
Nicméně! Synkovi se povedlo auto poslat do lesa a tak stejně sháním celý předek, nebo Tiguana trefeného na zadek. Kdyby jste někdo o něčem věděl budu rád! Díky
Tiguan - polo auto sháním
Moderátor: jets
- vasekpetr1
- Nový člen
Re: Tiguan - polo auto sháním
V Třebíči v Borovině za přejezdem má pan Hedbávný prodej IBC kontejnerů.
Letos v létě při cestě z Chorvatska ho ve Znojmě trefili na pravý zadek a auto je dle pojišťovny totálka. Předek je netknutý, trefili ho na pravé zadní dveře a PZ kolo. Nevím, odkud jsi a jak moc se liší tvoje auto od Tiguana 2011, ale pokud bys měl pocit, že by se daly díly použít, tak mu zkus zavolat, případně se stavit k němu na plac, má to tam postavené u sudů.
Vím to, protože mám úplně stejné auto jako on a když jsem parkoval kousek od jeho obchodu u přejezdu, tak za mnou došel, jestli bych nechtěl na svůj vůz nějaké náhradní díly.
Letos v létě při cestě z Chorvatska ho ve Znojmě trefili na pravý zadek a auto je dle pojišťovny totálka. Předek je netknutý, trefili ho na pravé zadní dveře a PZ kolo. Nevím, odkud jsi a jak moc se liší tvoje auto od Tiguana 2011, ale pokud bys měl pocit, že by se daly díly použít, tak mu zkus zavolat, případně se stavit k němu na plac, má to tam postavené u sudů.

Vím to, protože mám úplně stejné auto jako on a když jsem parkoval kousek od jeho obchodu u přejezdu, tak za mnou došel, jestli bych nechtěl na svůj vůz nějaké náhradní díly.
VOLKSWAGEN TIGUAN, r.v. 2011, 103kW nafta 2,0 CFFBAD7 AC, MYG 7A, hnědá-metal. Bydlím v Hospodě u Třebíče 
VIN: WVGZZZ5NZCW006563

VIN: WVGZZZ5NZCW006563
-
- Nový člen
Re: Tiguan - polo auto sháním
Díky, volali jsme mu a někdo to vyhrál v nějaké aukci, takže pořád hledám