App conect

2003 - 20..

Moderátoři: Chozin, alesino

vetron2
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 35
Registrován: 27.03.2015 10:04

App conect

Příspěvek od vetron2 »

Ahoj u mého auta byl z výroby aktivovaný app conect ale teď po uplynutí 3 let a znovu připojení mě to odkazuje na dealera kde asi zakoupit nějaký klíč pro opětovné spojení telefonu s radiem. Nikde jsem ale nenašel ani na stránkách Vw na jak dlouho a za kolik by tato funkce byla opět aktivní popř když tato funkce už jednou ve voze byla aktivní jestli by stačilo něco jako carplay2play a fungovalo by to neomezeně? Nebo nějaký jiný

Uživatelský avatar
Ricky2019
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: 27.03.2019 13:31

Re: App conect

Příspěvek od Ricky2019 »

A připojil jsi telefon přes modrej zub nebo kabelem?
Škoda Favorit 1994 1.4
Mazda 323f BJ 2001 1.6
VW Touran ME 1.5 DSG (5T1)

vetron2
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 35
Registrován: 27.03.2015 10:04

Re: App conect

Příspěvek od vetron2 »

Co je modrý zub?a při připojení kabelem to na rádiu napíše kontaktujte dealera pro klíč

Uživatelský avatar
kubisz
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1967
Registrován: 10.07.2013 10:51
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: App conect

Příspěvek od kubisz »

"modry zub" je "bluetooth"; pro app connect by nemel byt potrebas; o casove licenci nevim (fungovalo to, nebo jen bylo info, ze to tam ma byt?), ale kontaktoval bych dealera pro podrobnejsi info
ex. Touran 1T2, 1.9TDi, 77kW, BLS, 2007
Touran 1T3, 2.0TDi, 103kW, CFHC, 2014

vetron2
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 35
Registrován: 27.03.2015 10:04

Re: App conect

Příspěvek od vetron2 »

V autě od výroby to bylo na zkoušku po dobu 3.let po této době je potřeba zakoupit online klíč který objednají přímo v servisu vw za 6.tisíc + 1.tisíc že si na to najde technik čas a zkusí celou aplikaci zprovoznit ne vždy to začne fungovat. Otázka ještě je jestli se to vyplatí nebo koupit za +- stejné peníze android rádio přímo pro daný vůz.
A ještě jeden dotaz rádio je jenom display nebo je tam místo pro klasické 2din rádio přeci jenom je širší než jen ten panel

Uživatelský avatar
kubisz
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1967
Registrován: 10.07.2013 10:51
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: App conect

Příspěvek od kubisz »

radio je pouze display; realne se tam podle me full 2DIN nevleze, ale pokud se najde primo pro MQB, respektive Tourana 5T1, tak by to sedet melo; jednotka je pred spolujezdcem (to s tema SD / SIM kartama); za me bych sel do originalu, ac cina muze nabidnout mnoho ruznych fci... original je propojenej s autem, nastavuje se tam celkem dost veci, pokud je appconnect a nebo trebas doprava, tak to zase je v kompletnim systemu (trebas na MFD)... bez originalu prijdete o SignAssist, dalsi polozky na MFD aj.
ex. Touran 1T2, 1.9TDi, 77kW, BLS, 2007
Touran 1T3, 2.0TDi, 103kW, CFHC, 2014

Uživatelský avatar
Mr.Slim@k
Závodník
Závodník
Příspěvky: 544
Registrován: 04.01.2009 17:20
Bydliště: Kdesi na VWysočině

Re: App conect

Příspěvek od Mr.Slim@k »

Už jsem se taky informoval v Brně na Slatině, cca 6500 + práce 500. Jedna z věcí co chtěli vedět byl typ a stáří mobilu. AppConect mi doporučili. Hlasové ovládání je další funkce, která se musí dokoupit-dle info co mi dali tak to funguje jen s funkcemi co umí rádio né telefon-takže zbytečnost kterou bych nevyužil. Zatím jsem ve fázi NE appconect. Pořídím si držák na telefon přes vypínač výstražných co jsem našel na alíku a bude. Ta cena je prostě mimo ...

Uživatelský avatar
kubisz
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1967
Registrován: 10.07.2013 10:51
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: App conect

Příspěvek od kubisz »

mozna trochu OT, ale v pripade propojeni pres AppConnect a aktivaci VoiceCommand se pak myslim pouziva hlasovy asistent primo z telefonu (cili v tomto pripade Google) a ne auto... kvuli Waze bych mozna i to Android Auto zprovoznil ;-) cena je teda otresna, ale uz jsou minimalne nabidky od lidi, co Vam to vymeni za jednotku, kde to uz je aktivovany a videl sem uz i nejaky nabidky na aktivaci bez vymeny (ale podle me to stale nejde "hacknout")
ex. Touran 1T2, 1.9TDi, 77kW, BLS, 2007
Touran 1T3, 2.0TDi, 103kW, CFHC, 2014

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14216
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: App conect

Příspěvek od tornado1 »

mužu appconnect odblokovat u Humpolce, záleží na sw a objednacím číslu radia... více do SZ
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

ferda25
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 490
Registrován: 25.12.2011 09:36

Re: App conect

Příspěvek od ferda25 »

Nelze aktivovat na rádií bez podpory DABu nebo zpětné kamery z výroby. U navigace není problém žádný.

vetron2
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 35
Registrován: 27.03.2015 10:04

Re: App conect

Příspěvek od vetron2 »

Ahoj couvací kameru nemám ale mám hlasový asistent i navigaci popř jak zjistím jestli mé rádio podporuje DAB (vysílání ~ příjem) a kde zjistím číslo rádia a verzi softwaru

ferda25
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 490
Registrován: 25.12.2011 09:36

Re: App conect

Příspěvek od ferda25 »

Pokud je navigace, tak lze aktivovat APP vždy bez nutnosti něco ověřovat.

OndřejS
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 15.03.2021 17:59

Re: App conect

Příspěvek od OndřejS »

Zdravím, koupil jsem VW Touran, 2017. Mám zablokovány infotaiment - AppConnect. U dealery mě řekli, že výrobce neposkytuje aktivační kódy pro moje auto. Nemám couvací kameru a hlasové ovládání je také bloklé. Navigace funguje . Nevíte jak to odblokovat? Případně nevíte o někom kdo to umí? Díky za info,OS

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14216
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: App conect

Příspěvek od tornado1 »

umím odblokovat většinu navigací, nejlépe číslo dílu - dlouze podržet menu a tam to najdeš
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Tomy01
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 10.06.2021 22:02

Re: App conect

Příspěvek od Tomy01 »

Ahoj, prosím, setkal se někdo s tím, že při aktivaci app connectu mu nešlo spojení s IPhonem? Telefon s Androidem funguje bez problémů. V telefonu problém není, protože v jiných autech funguje bez problémů. Dneska mi volali z VW a řekli mi, že USB port je pouze na nabíjení a že tam chybí chip na iphone. Nějaké tipy. V servisu mu řekli, že mi za 5000 Kč vymění USB a mělo by to fungovat. Prý se s tím nikdy nesetkali. Mám Tourana 2017, 1.4 TSI, high line.
Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Touran“