RNS510 jaky firmware

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Odpovědět
Uživatelský avatar
EAST
Pilot
Pilot
Příspěvky: 864
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: East Bohemia

RNS510 jaky firmware

Příspěvek od EAST »

Ahoj,
jaky se muze nahrat firmware do VW RNS510 1T0035680B?
Koukal jsem ze jsou :
2760 / 2762 / 2764 / 2766 / 2768
a
3930/3936/3938/3934/

tedka tam mam fw. verze 1120

Jaky je prosim rozdil mezi temito verzemi 2XXXX oproti 3XXXX a ktery je nejlepsi.

Druha otazka - od jake verze/oznaceni komfortky mne nebude navigace vybijet baterii ?

A posledni dotaz jake mapy mohu nahrat - V7 popr. V7.1

Diky moc :wink:

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14037
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: RNS510 jaky firmware

Příspěvek od tornado1 »

vybíjí baterii od 2xxx
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Uživatelský avatar
EAST
Pilot
Pilot
Příspěvky: 864
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: East Bohemia

Re: RNS510 jaky firmware

Příspěvek od EAST »

Ale preci ne u vsech, nechce se mne verit, ze by tento problem nevyresili... slysel jsem neco, ze od roku 2007 by uz tento problem byt nemel....zna se aspon cislo gateway, u kterych nedochazi k tomuto problemu?

Uživatelský avatar
TNT
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 4307
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Kdesi na jihu :)
Kontaktovat uživatele:

Re: RNS510 jaky firmware

Příspěvek od TNT »

Od E jsem s tim nemel problem.

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14037
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: RNS510 jaky firmware

Příspěvek od tornado1 »

přesně tak... od E není problém u 3C... pokud nahraješ novější fw a máš starou gateway nutná její výměna..
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Uživatelský avatar
EAST
Pilot
Pilot
Příspěvky: 864
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: East Bohemia

Re: RNS510 jaky firmware

Příspěvek od EAST »

Dobre a pro tento typ navi je mozne nahrat jakou verzi?
2X nebo 3x... popr. ktery, je pro tuto navigaci nejnovejsi...
Dekuji

Odpovědět

Zpět na „Navigace“