TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

1995 - 20..

Moderátoři: M@rty74, michall

Odpovědět
matkoooo
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 11.01.2013 17:30
Bydliště: RUžOMBEROK

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od matkoooo »

Ahoj.
Na druhej stranke tejto téme od vladob8. Na fotke som odrátal na 9 pol. Auto mam Sharan 2003.

Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5279
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od michall »

A proč to zapojuješ podle fotky a ne podle popisu pinů? Drž se popisu a bude to fungovat.
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5279
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od michall »

mirkokerko: ta poslední 1 by tam měla být, když je spínač v poloze CANCEL, tj nearetovaná poloha spínače mezi ON a OFF
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

matkoooo
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 11.01.2013 17:30
Bydliště: RUžOMBEROK

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od matkoooo »

Ahoj.
Tak som sa bol previes a ono to tempomatuje.A dal somto podla obrazku. Je to pin 9 a nie 14 ak som dobre ratal.

Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5279
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od michall »

Tak hlavně, když to šlape.

Nicméně popis je v pořádku, stejně tak jako schéma.
Přílohy
tempomat.JPG
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

matkoooo
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 11.01.2013 17:30
Bydliště: RUžOMBEROK

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od matkoooo »

Prosim ta pozri na to foto. Podla odratania tona tej fotke ale aj na konektore to vychádza medz čierny a fialový kabel pin 14. Dobre rátam? Ale dal som to ako to má na obrázku a neviem či to funguje správne. Svieti aj pridáva aj uberá podla tlačítok na páčke. Funguje od tretieho prev.stupňa. Tak neviem či je to ok. Kukni pls na ten obrázok či som to odrátal dobra a či to prepajkovať. dikes

Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5279
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od michall »

Piny by měly být očíslovány na těle konektoru, to je důležité, nikoli odpočet podle fotky. Od 3. stupně? Omezení je tam snad jen že to tempomatí od cca 30km/h.
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

Uživatelský avatar
Brilantis
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 323
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Kunčice nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od Brilantis »

Vasja píše:Zapojenie RJ na diesele......... a na benzine
pin 44.................................pin 57
pin 45.................................pin 75
pin 46.................................pin 76
pin 14.................................pin 38
Dnes mi přišla páčka tempomatu i s kabeláží. Je u ní i návod k zapojení. čísla pinů 44, 45, 46, 14, . Mám Ale 2,8 V6 150kw 2002 mám tedy prohodit piny jak je napsáno v příspěvku v citaci? Děkuji za potvrzení

Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5279
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od michall »

Jj, lvice Elsa říká to samé.
Respektujte Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru.

pressli
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 13.03.2017 14:42

tempomat 103kW

Příspěvek od pressli »

Dobrý den, pročetl jsem celé fórum o tempomatu ale nikde jsem nenašel návod nebo schéma jak zapojit kabeláž u motoru 2.0 tdi 103kw. Konkrétně se jedná o seat alhambra r.v. 12/2007. Pokud někdo ví nebo má schéma, předem díky za poskytnutí.

Marek77
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3883
Registrován: 24.02.2006 21:02

Re: tempomat 103kW

Příspěvek od Marek77 »

Páčka shodná s Octavií 1.

Červený drát - pin 88.
Modro-šedý drát - pin 21.
Šedý drát - pin 44.
Černo-bílý drát - pin 20.

raduzovo
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 14.06.2017 12:45

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od raduzovo »

namontoval by mi, prosím, někdo tempomat na sharana 04 96kw, ideálně klatovy, plzeňsko, západní čechy

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14009
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od tornado1 »

není problém Humpolec na počkání
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

dvorky1
Řidič
Řidič
Příspěvky: 130
Registrován: 28.08.2010 06:17
Bydliště: Karlovy Vary

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od dvorky1 »

ahoj všicí. Mohl bych vás poprosit jestli tady není někdo šikový kdo by mi zaktivoval tempomat na Ford Galaxy 1,9 TDi PD 96 Kw rok 2005? je to ovládání na volantu. Když ho zapnu tak se mi na přístrojovce rozsvítí kontrolka tempomatu ale ten nefunguje. Když jsem auto koupil tak nešlo ostatní ovládání na volantu (klakson, ovládání rádia) a tak jsem hledal a v pojistkové skřín bylo vytažený takový velký relátko nebo nějaká jednotka z konektorů. Tak jsem to zase zamáčkl a všechno začalo fungovat kromně toho tempomatu. Tak se domnívám že by to chtělo zkusit zaktivovat tempomat přes VAG ale kabel který mám já mi na to nefunguje. Nejde se mi spojit s žádnou ŘJ. Tak bych Vás chtěl tímto poprosit jestli by to někdo uměl lepší jak já a měl potřebné vybavení a nejlépe aby byl někde v okolí kde se pohybuji. Tedy trasa K. Vary, Praha, Plzeň. Stačí dát kontakt a já se ozvu. dvorky1@seznam.cz a pokud by někdo uměl vyměnit displej na tachometru tak to bych také rád nějak domluvil. Všem moc děkuji a přeji plno najetých KM :)

Zdendy11
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 26.05.2019 19:53

Re: TEMPOMAT: zde je návod jak zapojit tempomat

Příspěvek od Zdendy11 »

Zdravím všechny.
Mám namontované páčky s tempomatem ale nejsou zapojené.Myslím tím tempomat a palubní PC.Byl by někdo ochotný mi to zapojit?Sharan r.06 2.0tdi

Odpovědět

Zpět na „SAG - Sharan Alhambra Galaxy“