MOTOR, VENTILÁTORY: kdy mají spínat ventilátory?

1995 - 20..

Moderátoři: M@rty74, michall

Odpovědět
Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

MOTOR, VENTILÁTORY: kdy mají spínat ventilátory?

Příspěvek od daber »

Lidi zjistil sem,že mi spínaj ventilátory pár sekund po nastartování.Někdo tvrdí,že to je u auta s klima normální,někdo že ne.Já osobně s tím skušenosti nemám,ale nás víc,tak by mi snad mohl někdo poradit.Zatím auta co sem měl spínali po dosažení teploty přes 90 stupňů.

Uživatelský avatar
Davidofka
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 222
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Klášterec n/O

Příspěvek od Davidofka »

jestli máš klimu zaplou,tak by to mělo být normální,že běží.Zkus za běhu vypnout,jestli se přestanou točit.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

Jak pise Davidovka. Ja,kdyz zapnu klima,tak se levy vetrak rozbehne.

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

Jo jenže mě běží oba ventilátory po nastartování a je jedno jestli jede klima nebo ne.

Uživatelský avatar
Davidofka
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 222
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Klášterec n/O

Příspěvek od Davidofka »

a máš vše ok?Myslím,že by měli běžet oba.Alespoň já to tak mám jak na sharanovi a měl jsem to tak i na octávii.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

Davidofka píše:a máš vše ok?Myslím,že by měli běžet oba.Alespoň já to tak mám jak na sharanovi a měl jsem to tak i na octávii.
To snad ano.Kdyz je horko bezi oba.Teplota stale 90stupnu.

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

Tos mě nepochopil,motor je studený,nastartuju a oba ventilátory běží.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

daber píše:Tos mě nepochopil,motor je studený,nastartuju a oba ventilátory běží.
Mam v tom zmatek... Ted jsem tam odpovidal Davidovce :wink:
Daber - nemas zapecene relatko :?:
Kdyz mam motor studeny ,klima vyple ,vetraky nebezi :!: Aspon me :wink:

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

patpere a o jaký relátko by se mělo jednat? I když zapečený asi nic neni,protože nastartuju a asi tak za 15 vteřin sepne relátko a rozjedou se oba ventilátory.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

daber píše:patpere a o jaký relátko by se mělo jednat? I když zapečený asi nic neni,protože nastartuju a asi tak za 15 vteřin sepne relátko a rozjedou se oba ventilátory.
Tak to nebude relatko,ale cidlo teploty :?: Nevim,jen mi to napadlo...

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

Patpere mohl bys mi popsat,jak by to tedy mělo fungovat,kdyby bylo všechno O.K?

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

Tak problém je odstraněn,bylo v tahu čidlo teploty na chladiči,takže díky pánové za rady.Zas jeden problém vyřešen.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

daber píše:Patpere mohl bys mi popsat,jak by to tedy mělo fungovat,kdyby bylo všechno O.K?
Jeeeeeeeeeee :oops: ja se omlouvam,ja na to uplne zapomnel :oops:

Uživatelský avatar
daber
Profík
Profík
Příspěvky: 952
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Český Krumlov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od daber »

To neva tak mám u tebe panáky dva.

Uživatelský avatar
patper
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 5487
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha-Rakovnicko-Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patper »

daber píše:To neva tak mám u tebe panáky dva.
:lol: tak plati :drug:
P.S. hlavne ze to maka,tak jak ma :velo:

Odpovědět

Zpět na „SAG - Sharan Alhambra Galaxy“