VAG

Vše ostatní..

Moderátor: Olaf87

Odpovědět
Vasut
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 11.02.2019 18:11

Re: VAG

Příspěvek od Vasut »

Zdravím, jde nakódovat aby se na maxidotu zobrazovala teplota vody?

Uživatelský avatar
kubisz
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1549
Registrován: 10.07.2013 10:51
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VAG

Příspěvek od kubisz »

mozna zalezi jaky auto, ale podle me nejde; bud polar fis, nebo nejaky jeho ekvivalent...
ex. Touran 1T2, 1.9TDi, 77kW, BLS, 2007
Touran 1T3, 2.0TDi, 103kW, CFHC, 2014

Uživatelský avatar
Luky.Sipak
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1842
Registrován: 11.08.2010 20:07
Bydliště: Plzeňský kraj

Re: VAG

Příspěvek od Luky.Sipak »

Nikde v návodech jsem si toho nevšiml. Já kodoval jen teplotu oleje
Golf MK7 Variant R-Line WHITE SHADOW

TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8#p3331458" onclick="window.open(this.href);return false;


ex: TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=210467" onclick="window.open(this.href);return false;

Vasut
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 11.02.2019 18:11

Re: VAG

Příspěvek od Vasut »

nekde jsem četl, že verze ze cng to má, trojková fábka to taky zobrazuje, ale je fakt, že na budíkách není ukazatel teploty

Uživatelský avatar
kubisz
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1549
Registrován: 10.07.2013 10:51
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: VAG

Příspěvek od kubisz »

pokud to tam je, tak to bude nejspis nekde v adaptacich pod kombiinstrumentem, tak zkusit pohledat (teoreticky "Kühlmittel", nebo "Kühlflüssigkeit")
ex. Touran 1T2, 1.9TDi, 77kW, BLS, 2007
Touran 1T3, 2.0TDi, 103kW, CFHC, 2014

Uživatelský avatar
srotty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 2535
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: OLOMOUC

Re: VAG

Příspěvek od srotty »

Chlapi prý už jde nastavit odklopení zrcátek až po nastartování. Neví někdo postup přes Vag (zatím to dělají Caristou) ?
Přílohy
Adjustments.JPG.e27601686074d1d86fe98c6906626c54.jpg

Uživatelský avatar
Luky.Sipak
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1842
Registrován: 11.08.2010 20:07
Bydliště: Plzeňský kraj

Re: VAG

Příspěvek od Luky.Sipak »

Také by mě zajímalo. Když zjistíš, dej vědět 8)
Golf MK7 Variant R-Line WHITE SHADOW

TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8#p3331458" onclick="window.open(this.href);return false;


ex: TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=210467" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Luky.Sipak
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1842
Registrován: 11.08.2010 20:07
Bydliště: Plzeňský kraj

Re: VAG

Příspěvek od Luky.Sipak »

https://forums.ross-tech.com/showthread ... rors/page2" onclick="window.open(this.href);return false;

Našel jsem tohle, ale nevím zda půjde na Golf 7
Golf MK7 Variant R-Line WHITE SHADOW

TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8#p3331458" onclick="window.open(this.href);return false;


ex: TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=210467" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
skoryl
Řidič
Řidič
Příspěvky: 149
Registrován: 16.04.2017 18:00

Re: VAG

Příspěvek od skoryl »

Taky jsem něco našel (je to sice na passata B8, ale myslím si, že by se to nemělo lišit) http://forum.obdeleven.com/thread/1471/ ... n-ignition" onclick="window.open(this.href);return false;

Pokud to dobře chápu, tak :
09- Cent. Elect.
16 - Security access 31347
10 - Adaptation
Spiegelverstellung-Signalisierung_Spiegelanklappung,active -> změna na not active - NEBRAT, dle info od srotty "jsou s tím problémy,nechodí to jak má" - viz příspěvek níže
Naposledy upravil(a) skoryl dne 19.11.2019 18:48, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
srotty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 2535
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: OLOMOUC

Re: VAG

Příspěvek od srotty »

Luky.Sipak píše:https://forums.ross-tech.com/showthread ... rors/page2

Našel jsem tohle, ale nevím zda půjde na Golf 7
Tohle je na jedničkového tiguana ,takže na G7 nejde.
Přesto díky za snahu.

Uživatelský avatar
Luky.Sipak
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1842
Registrován: 11.08.2010 20:07
Bydliště: Plzeňský kraj

Re: VAG

Příspěvek od Luky.Sipak »

srotty píše:
Luky.Sipak píše:https://forums.ross-tech.com/showthread ... rors/page2

Našel jsem tohle, ale nevím zda půjde na Golf 7
Tohle je na jedničkového tiguana ,takže na G7 nejde.
Přesto díky za snahu.
V poho, každopádně dej vědět pokud něco najdeš. Sere mě v garáži pokaždé zklápění zrcátek když pro něco jdu.
Golf MK7 Variant R-Line WHITE SHADOW

TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8#p3331458" onclick="window.open(this.href);return false;


ex: TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=210467" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
srotty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 2535
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: OLOMOUC

Re: VAG

Příspěvek od srotty »

Taky mě to štve a už dlouhou dobu hledám nějaké řešení. Zatím bezvýsledně.

Uživatelský avatar
Luky.Sipak
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1842
Registrován: 11.08.2010 20:07
Bydliště: Plzeňský kraj

Re: VAG

Příspěvek od Luky.Sipak »

srotty píše:Taky mě to štve a už dlouhou dobu hledám nějaké řešení. Zatím bezvýsledně.
Co návod od Skoryla? Čekám až mi přijde kabel, takže momentálně nemohu vyzkoušet.
Golf MK7 Variant R-Line WHITE SHADOW

TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8#p3331458" onclick="window.open(this.href);return false;


ex: TOPIC: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=129&t=210467" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
srotty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 2535
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: OLOMOUC

Re: VAG

Příspěvek od srotty »

Tohle už znám ze škoda fora,ale jsou s tím problémy,nechodí to jak má. Proto hledám něco nového.

Uživatelský avatar
skoryl
Řidič
Řidič
Příspěvky: 149
Registrován: 16.04.2017 18:00

Re: VAG

Příspěvek od skoryl »

Včera jsem pomocí caristy naprogramoval odklápění zrcátek až při zapnutí klíčku. Pak jsem udělal test, a vše OK. Dnes už se to zase odklápí při odemčení. Změnil jsem tedy sklápění zrcátek pomocí DO z dlouhého stisku na krátký (jak to bylo původně), odklápění přepnul z zapnutí klíčku na odemčení auta a zase zpátky, a situace stejná. Test OK, za půl hodiny už se odklápí zase s odemčením. Reset nastavení zrcátek a světel jsem po nastavení udělal. Je tady někdo komu to funguje trvale?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“